Smore's-efterrätt!

Smore's-efterrätt!
Hel-god, och vrål-enkel!
Ca 300g Choklad
- variera kanske med smak?
Marsmallows
- halverade, tillräckligt många att täcka formen
Havre- eller råg/fullkornskex
(jag valde bragos Bokstavskex - jo, jag räknar vuxenpoäng! :p )
Ugnsfast form
Ugn ca 225°C
5-8 minuter - HÅLL KOLL!
(Variation - kanske lite nötter tillsammans med chokladen? Eller torkad frukt i bitar?)
Hacka chokladen (eller köp "choklad-knappar")
Fyll botten på en ugnsfast form
Klipp marsmallowsen på mitten och täck chokladen
Sätt in i mitten i ugnen ca 5-8 minuter - håll koll på när marsmallowsen får färg, det går fort i slutet!
Chokladen bör ha smält, men om bitarna var för stora kan du låta det stå någon minut på bänken så smälter de av värmen i formen!
Ställ fram formen och "skopa" upp efterrätten med kexen!
Vansinnigt gott!!!
- Sandra!
Originalreceptet finner ni här:
http://www.fivehearthome.com/2014/08/10/smores-dip-baked-in-skillet-oven/?crlt.pid=camp.ErK47oc2syx9