Lövbiffgryta med Ris


Ca 1 kg lövbiff
valfri svamp, mängd efter tycke och smak (gott att blanda kantareller och champinjoner)
2 gula lökar
1 pkt grädde
1 burk creme fraiche
1-2 buljongtärningar i lite varmt vatten
soja, salt och peppar efter tycke och smak, behövs ca 1 dl soja.
för mer sting tillsätt en tsk sambal oelek och 2 vitlöksklyftor

Hacka löken, dela svampen i mindre bitar och skär köttet i mindre bitar
fräs lök, svamp och biff tillsätt buljongen och krydda i en stekpanna
när det stekt klart lägg i en stor gryta, ta bort vätskan, tillsätt grädde, soja, cremefraiche och kryddor (ev sambal oelek)
koka ca en kvart!
färdig! servera med ris

Smaklig Måltid! / Anna
Frida
2014-01-15 @ 08:18:14

Så bra med ett tips på vad man kan göra med lövbiff, ser gott ut:)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

deladerecept.blogg.se

På nyårsafton 2013/2014 kom vi på idén att starta en blogg där vi kan lägga upp recept så att alla enkelt kan komma åt de. Hittar du något som ser smarrigt ut så kopiera, testa och förhoppningsvis njuut!

RSS 2.0