Köttfärsfylld paprika
Perfekt den gången det blir över bara köttfärssås :)
4st paprikor
300g köttfärs
1 gul lök (hackad)
2 pressade vitlöksklyftor
1 dl kokt ris
2 msk soja
2 krm paprikapulver
3 msk tomatpuré
Creme fraiche
Riven ost
Salt och vitpeppar

Gör såhär:
1. Stek lök, köttfärs och vitlök tills allting är genomstekt.
2. Blanda i det kokta riset, soja och smaka av med kryddor.
3. Fyll paprikorna med köttfärsblandningen.
4. Blanda ihop creme fraiche och tomatpure, och lägg ovanpå köttfärsblandningen.
5. Toppa med riven ost och paprikapulver, in i ugnen på 225grader i ca 20minuter.
6. Servera med gott bröd och en sallad.
Variera i oändlighet :)
Med riset på sidan, tacoköttfärs, osv..
/Sanndra