Första inlägget.
Startar denna blogg med att lägga upp ett recept på något jag kallar för Storklintamackan.
När jag var liten åkte vi mycket slalom/snowboard i Storklinta och när det var dags för fika köpte min kära mor alltid denna macka, vilket jag inte kunde förstå då. Eftersom Storklinta bytt ägare väldigt ofta på senare tid finns denna njutning inte kvar att köpa, men min mor har förevigat den genom att göra den själv och jag har förstått det goda med den!
Storklintamackan:
Runt mjukt bröd (orginal tekaka)
Vispgrädde
Kalles kaviar
Ägg
Persilja eller Dill
Skriver inga mått utan det får man ta så mycket som man
känner för och beroende på hur många mackor man ska göra.
Börja med att koka äggen. Vispa sedan grädden och blanda i
en klick Kalles kaviar efter smak. Bred ut det på mackan.
Dela de kokta äggen i äggdelare åt båda håll, lägg sedan över
gräddblandningen. Hacka persiljan/dillen och strö på.
Taaaadaaa!
/Britta

Åh de låter som en mumsig macka:)
Kul att bloggen är igång!