Lasagne med köttfärs & zucchini

Ingredienser
500 g köttfärs
1 zucchini
1,5 dl grädde
3 dl krossade tomater
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 lagerblad ( kan man skippa)
oregano
peppar
Gör såhär
Sätt ugnen på 200 grader.
Börja med att dela zucchinin i fyra delar och skär tunna skivor på längden. Salta dem på båda sidor och låt dem dra i 30 minuter.
Hacka löken och pressa vitlöksklyftan. Stek sedan det tillsammans med köttfärsen och peppra.Tillsätt grädde, krossade tomater, lagerblad och oregano. Låt koka en stund.
Skölj av zucchinin och torka den torr.
Varva köttfärssåsen med zucchinin i en smord ugnsform. Gratinera i cira 30 minuter.
Servera med en god sallad
Tips
Lasagnen kan man med fördel göra dagen innan den ska ätas då den tar ihop sig mer då.
Det tar cirka 1,5 timme att göra den men den är väldigt god:)
//Sanna
Åh den här lät väldigt god! Måste absolut testas, men får nog skippa att nämna för Anton att den är utan pasta.;)